Om Bio Aftonstjärnan

Bio Aftonstjärnan drivs ideellt av föreningen Folkets Bio i Göteborg, som är en del av riksföreningen Folkets Bio. Biografen har plats för ca 180 personer. Det går bra att komma in med rullstol.
Bion är en av Sveriges äldsta biograf med över 100 år på nacken.

Alla som jobbar på Bio Aftonstjärnan är volontärer och jobbar utan ersättning. Om du är intresserad att jobbar tillsammans med oss ta då kontakt med Helena Nordlinder 0704 38 86 53.

Plats: Plåtslagaregatan 2, Lindholmen

Filmerna börjar vanligtvis kl 19.30. Kaféet och biljettkassan öppnar en timme innan. Barnfilmer börjar 13:00 respektive 14:00 om inte annat anges.

Köp biljetter direkt på Aftonstjärnan eller boka i förväg (se nedan). Bokning går att göra senast 24 timmar före. Det går bra att betala med kort.

Nyhet är att det nu även går att köpa biljetter online.

Skriv ut din biljett och ta med den till bion eller skriv upp ditt bokningsnummer och få biljetterna utskrivna från biljettkassan. Du kan också spara en PDF av biljetten i din mobil eller surfplatta och visa upp den vid entrén till salongen.

Se våra köpvillkor och Integritetspolicy för internetbokning och internetköp.

Biljettpriset:

Ordinarie film 85 kr
Barnfilm 70 kr
Knattefilm 50 kr

Boka eller köp biljetter här. Bokade biljetter måste hämtas ut i kassan senast 30 min före föreställningen, annars måste vi tyvärr släppa dem till försäljning.

Vid frågor om bion ring Helena 0704 38 86 53.

Alla priser är inklusive 25 % moms.