Om Bio Aftonstjärnan

Bio Aftonstjärnan drivs ideellt av föreningen Folkets Bio i Göteborg, som är en del av riksföreningen Folkets BioDetta görs i samarbete med Aftonstjärnans KulturföreningBiografen är en av Sveriges äldsta biografer med långt över 100 år och har plats för ca 180 personer.
På biografen finns plats för
en rullstol. Hissen upp till biosalongen är 140 cm djup och hissdörren är 80 cm bred.
I ”Tillgänglighetsdatabasen” finns mera detaljer som visar tillgängligheten på Aftonstjärnan.
 Den når du genom att klicka här.

OBS! För att säkra tillgång till rullstolsplats måste biografen kontaktas innan köp av biljett.

OBS! Vid frågor om att hyra bion för egna filmvisningar, kontakta då Aftonstjärnans Kulturförening som ansvarar för uthyrning av lokalerna på deras hemsida aftonstjarnan.se eller via e-mejl info@aftonstjarnan.se.

Alla som jobbar på Bio Aftonstjärnan jobbar ideellt utan ersättning. Om du är intresserad att jobba tillsammans med oss, kan du skicka en intresseanmälan med ett e-mejl till info@bioaftonstjarnan.se.

Plats: Plåtslagaregatan 2, Lindholmen

Filmerna börjar vanligtvis kl. 19.30. Biljettkassan och Caféet öppnar en timme innan. Barnfilmerna börjar 13:00 respektive 14:00 om inte annat anges.

OBS! Vid filmvisningarna kl. 19:30 så låses entrédörren till biografen strax efter att filmen startat, så kom i tid.

  • Köp biljetter direkt på Bio Aftonstjärnan. Det går bra att betala med KORT, SWISH eller Hagabions presentkortOBS! Det går inte längre att betala biljetter med kontanter.
  • Du kan också köpa din biljett på BIO.SE. Skriv ut din biljett och ta med den till bion eller skriv upp ditt boknings nummer och få biljetterna utskrivna från biljettkassan. Du kan också spara en PDF av biljetten i din mobil  och visa upp den vid entrén till salongen. Se våra köpevillkor för köp på BIO.SE.
  • OBS! Återköp av biljett går endast att göra före filmen har startat.

Fr.o.m. 2022-01-01 gäller följande biljettpriser:
Ordinarie film 95 kr
Barnfilm 80 kr
Knattefilm 55 kr

Alla priser är inklusive 25 % moms.

OBS! Det går endast att göra KÖP av biljetter på nätet. Bokning av biljett är inte längre möjligt.

Vid frågor om bion kan du kontakta oss genom att du skickar ett e-mejl till info@bioaftonstjarnan.se eller ring 0708-866441.