Om Bio Aftonstjärnan

Bio Aftonstjärnan drivs ideellt av föreningen Folkets Bio i Göteborg, som är en del av riksföreningen Folkets Bio. Biografen har plats för ca 180 personer. Det går bra att komma in med rullstol.
Bion är en av Sveriges äldsta biograf med över 100 år på nacken.

Alla som jobbar på Bio Aftonstjärnan är volontärer och jobbar utan ersättning. Om du är intresserad att jobbar tillsammans med oss ta då kontakt med Helena Nordlinder genom att skicka ett e-mejl till info@bioaftonstjarnan.se.

Plats: Plåtslagaregatan 2, Lindholmen

Filmerna börjar vanligtvis kl 19.30. Biljettkassan öppnar en timme innan. Barnfilmerna börjar 13:00 respektive 14:00 om inte annat anges.

Caféet åter stängt tillsvidare p.g.a. den ökade smittspridningen.

  • Köp biljetter direkt på Bio Aftonstjärnan. Det går bra att betala med KORT, SWISH eller Hagabions presentkortOBS! Det går inte längre att betala biljetter med kontanter.
  • Du kan också köpa din biljett på BIO.SE. Skriv ut din biljett och ta med den till bion eller skriv upp ditt bokningsnummer och få biljetterna utskrivna från biljettkassan. Du kan också spara en PDF av biljetten i din mobil  och visa upp den vid entrén till salongen. Se våra köpvillkor för köp på BIO.SE.
  • OBS! Återköp av biljett går endast att göra på plats på biografen och före filmen har startat.

Gällande biljettpriser:
Ordinarie film 85 kr
Barnfilm 70 kr
Knattefilm 50 kr

Alla priser är inklusive 25 % moms.

OBS! Det går tyvärr inte längre att BOKA biljetter via nätet. Endast KÖP är möjligt.

Vid frågor om bion kontakta Helena Nordlinder genom att skicka ett e-mejl till info@bioaftonstjarnan.se.